Scratch nails

För någon vecka sedan köpte jag den här produkten, en nagelolja, enbart innehållande naturliga ingredienser, då jag önskat att få både tjockare och längre naglar. När jag väl biter på mina naglar, då biter jag ordentligt och det brukar då ta en stund extra innan de faktiskt växer till sig. Men helt ärligt har de växt både snabbare och de känns redan tjockare. Sedan kanske inte mitt resultat blir det bästa i och med att jag tvättar händerna med sprit ca var tionde minut på jobbet :))

Priset för denna lilla flaska är sjukt saftigt (!!). Kostade liksom 180 spänn och är ingenting jag skulle köpa om jag enbart levde på mitt studiebidrag men nu när jag hade råd att köpa den känns det fett värt.

Har inte direkt tänkt på om mina nagelband blivit bättre men nu när jag kollar på dem så har de nog det. De har alltid varit sjukt röda och såriga, men nu är de inte alls lika förstörda längre. Självklart är de inte direkt perfektion men de är åtminstånde på bättringsvägen. 

Känner mig väldigt mycket fräschare när jag droppar på den här oljan för det luktar sjukt gott, och naglarna ser sådär välvårdade och blanka ut. 

Så summa kardemumma av min första (icke sponsorerade, är det ens ett ord?? Haha, vem tror ja ens att jag är?! Som att jag skulle bli sponsrad.. av vem? Årjängs gräsmatteförening) recension är att Scratch nails får 4/5 tekoppar. Det som drar ner är väl priset men känns ändå fett värt. Kanske kan återkomma om en månad igen med yttligare åsikter då jag använt produkten längre.

Upp