livets helg

VILKEN JEKLA HÄÄÄLJJJ VA?!?!?
Det är alltså måndag nu men har varit ledig torsdag - måndag (idag alltså) och imorgon drar vardagen igång igen. I torsdags morse åkte jag till Åre för att hjälpa bror min att flytta hem igen över sommaren. Vi åt dundergott på kvällen och på förmiddagen dagen efter drog jag och Abbis till Stockholm där vi bodde hos Elsas familia. 
 
Vi drack kaffe och åt gott i Stockholmo.
 Abbis drack kaffe.
  Sen träffade jag Sveriges absolut snyggaste kvinna och vi picknickade vid världens utsiktsplats och därefter satte vi oss vid en bar och kikade på folk samt drack lite vin. Bredvid oss hade vi ca världens mest osköna gubbar som kom med lagom sexistiska kommentarer ca HELA.FKN.TIDEN.!!!!!.
Men vi tog fina bilder på oss ändå och pratade om livet och allt möjligt.
 
Efter att jag hängt med Marie i ett par timmar igår så sticker jag iväg till Big Ben för att köra stand up. Det gick faktiskt rätt bra och det känns så himla nice! Därefter hade jag, Albin och Elsa bestämt att vi skulle överraska mamsen på hennes hotell och fira morsdag litegrann. 
 
Och så idag åkte jag och Albin hem igen. Ska snart ut på en liten promenad med Izabela och därefter lär det börja bli dags att dra sig till kojs. 
 
Upp