Nya planer

Jag är sjuk och har legat inne på mitt rum, i min säng, exakt hela dagen. Snälla Hanna tog med sig mat från studiecentret till mig och hade köpt med sig fika som smakar som hemma. Det mumsade vi på medan vi såg på film tillsammans. 
 
Imorgon kan inte vi vara på vårt boende då de måste tömma väggarna på vatten och försöka skrapa bort allt mögel som finns samt byta ut delar av taket pga det rinner ner vatten in i rummen... Det är alltså inte superhög standard där vi bor, hehe. Hur som så drar jag till stranden över dagen för att försöka mig på lite solljus. Åker nog hem på eftermiddagen igen så jag kan sova på ett av de andra hostellen för på söndag ska jag iväg på fieldstudies. Ska vara borta en vecka på ett ställe som heter San Nicolas, det är ungefär så långt ut på landet du kan komma. Där ska jag, tillsammans med tre andra, göra studier om könsroller vilket förhoppningsvis blir väldigt intressant. 
 
Sedan jag skrev senast så har jag också bestämt mig för att jag flyttar till Argentina i februari. Ska studera spanska i Buenos Aires i fyra månader. Känns så himla galet att jag kan resa precis vart jag vill och att jag bestämmer exakt allt själv numera. Att resa har liksom varit det jag drömt om i så många år och helt plötsligt har jag förälskat mig helt i Latinamerika. Har också bokat resa till Belize i december så drar dit någon vecka innan Mexico. Och efter Mexico bär det av hemåt för att fira jul och umgås med familjen. Ska verkligen försöka ta mig till Brasilien och Colombia när jag pluggar i Argentina också. Sen får vi väl se vad som händer. Känns så sjukt att planera så långt i framtiden men vill nog vara hemma ett tag, bo i en mysig lägenhet och jobba ett tag, kanske sticka ut på en till liten tur innan man börjar studera. Ibland fattar jag liksom inte att herregud, jag är fortfarande tonåring?! 
 
 
Upp