världens jäkla dag

Idag har varit en av de bättre dagarna på resan so far! Kl 08.00 började jag, Hanna, Celina, Elias och Leon som volontärer på ett social project här i stan dit barn som inte har särskilt bra förutsättningar ändå får en chans till skola och utbildning. Barnen som vi träffade var mellan två och sex år gamla och det var på riktigt bland de vackraste barnen jag någonsin sett. De var så sjukt glada och spralliga och det känns ganska galet att faktiskt försöka förstå sig på vad de här små varit med om. Anledningen till att vi gör den här volontärgrejen är för att det är en del av vår kursplan i pedagogiken. 
När vi var klara där begav vi oss mot studiecentret, hämtade upp vår lunch och parkerade oss i bussar som skulle ta oss till gamla Léon. Det var inte mycket mer än ruiner där och det var en väldigt fin utsikt över vulkaner på slutet.
Okej, bara kolla på de här vackra människorna!?! 
 
När vi var färdiga där åkte vi dock vidare till en faktisk vulkan där vi hade möjlighet att bada i en lagun. Det var FANTASTISKT!!! Dock kan ni ju tänka er den lille uppförsbacken som kom efter att man ramlat ner för stup i tjugo minuter och hur mitt lille ansikte gick från genomskinligt till lila när man hade gått turen upp igen:))))
 
Upp