Days in november

Jag är mitt uppe i tentor och uppsatser som ska avsluta de här kurserna jag tagit den senaste terminen och tror min helg mest kommer bli tillägnad min kära dator. Har en tenta imorgon och en inlämning som ska vara inne på onsdag. Min sista uppgift behöver jag dock också göra klart nu snart då jag vill vara färdig med allt när jag sticker vidare till Belize 1a december. 
Eftersom att jag verkar ha varit hyfsat stabil med att skriva ett inlägg i månaden sedan jag kom hit så kan jag återigen säga att det är mycket som skett det senaste.
Har haft bronkit och bakterieinfektion på lungorna och när medicin var över för det verkar jag har blivit sjuk i något annat. Är väl mer eller mindre sjuk lite hela tiden här...
 
Jag har ångrat mig angående Argentina och kommer inte alls studera där till våren då jag helt enkelt känner att jag inte orkar studera en termin till just nu, speciellt inte ett halvt jordklot ifrån familj och vänner. Nu ser planen istället ut som så att jag kommer bo hemma ett halvår och jobba, förhoppningsvis resa en del till lite huvudstäder. 
Jag har även blivit faster, till en liten tjej som heter Ebba och som jag ser fram emot att få gosa med jätte jättemycket! 
Jag har varit i Managua en dag och förnyat visum (vilket var ca det krångligaste i världshistorien.....) och sedan var vi iväg och shoppade. Det gjorde min lille själ gott!
Har också besökt Bluefields, vilket är en ö på den karibiska sidan. Det var så härligt, mycket på grund av att vi hade praktik på skolor och jag fick möjligheten att vara med i en klass med barn från 13-18 år. 
 
 
Upp